google.com, pub-1602468277602108, DIRECT, f08c47fec0942fa0

KUP NAJTANIEJ

piątek, 6 marca 2009

Gotowanie bezprzewodowe

Jak poznać w kuchni, że żyjemy w XXI wieku? Mamy Lotusa! To znaczy potencjalnie możemy go mieć. To nowoczesny system gotowania w technologi wireless, zaprojektowany przez Davida Barry'ego & Laurenca Finnegana. Wygląda niczym talerz...

Przyznać trzeba, że Lotus to elegancka alternatywa dla statycznych płyt ceramicznych typu Hob. Zdecydowanie jednak bardziej od nich oryginalna i nowocześniejsza. Gotowanie teraz jest o wiele bezpieczniejsze, a zmywanie nie stanowi żadnego problemu. Te innowacyjne bezprzewodowe surrogaty garnków są po prostu wodoodporne.

Gotowanie odbywa się na zasadzie indukcji rezonansowej. Do dyspozycji mamy tepan, wok, płytę indukcyjną i grillową.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...